BRANDING

Është e nevojshme të dalloheni në treg me një Brand unik.

Web & App DEVELOPMENT

Ideojmë dhe zhvillojmë faqewebi dhe aplikacion për celular.

e-COMMERCE

Blerjet online, një vlerë e shtuar për epokën e re dixhitale.

Ne ju ndihmojmë të

Ndërtoni Biznesin e duhur

Ekipi jonë kreativ është i vendosur të zhvillojë ide unike për biznesin tuaj. Shoqëruar nga një kërkim i mirëfilltë i tregut.

Përmirësoni Pozicionin tuaj në treg

Nëse keni një biznes aktual, ne plotësojmë pjesët e puzzle që ju mungojnë. Qëllimi është të rritet qarkullimi i audiencës.

Rrisni Potencialin e produktit/shërbimit

Nëpërmjet dizajnit dhe strategjisë së marketingut mund të arrini rezultate të shkëlqyera. Ekziston gjithmonë hapësira për përmirësim.

Keni një Imazh të konsoliduar

Për të arritur këtë nivel janë disa faktorë që duhen kombinuar me njëri-tjetrin. Ne kujdesemi që ky proces të menaxhohet sa më mirë.

Rreth Nesh

Netibal është themeluar me qëllim që të ofrojë produkte dhe shërbime profesionale në fushën dixhitale.

Ekipi ynë përbëhet nga individë energjikë dhe të motivuar. Pika më e fortë është padyshim krijimtaria unike për çdo projekt dhe të qenit autentik.

Përmes përvojës sonë ne krijojmë identitetin e një marke me të gjitha komponentët që e përbëjnë atë.

Ndërtojmë faqe interneti, e-commerce dhe aplikacione për çdo biznes apo fushatë. Ne ofrojmë zgjidhje që ju ndihmojnë të permbushni qëllimet tuaja.

Specialistët tanë punojnë me klientët për të përcaktuar kërkesat e tyre, për të organizuar burimet, planin dhe ndjekin hap pas hapi projektin.

Klientët tanë

Pyetje? Na shkruani...
Mbështetja e Klientit
Kam nevojë për ndihmë? Bisedoni me ne në Whatsapp